Dakar Challenge 2012 – Dag 9

Na een hele korte nacht zijn wij vanmorgen rond 10:00 uur van de camping in Zagora vertrokken richting Ouarzazate een rit van ongeveer 125 kilometer of goed begaanbare wegen en over een bergpas. Maar voordat wij de stad uit zijn gereden hebben wij eerst nog een plaatselijk markt bezocht.

Op de helft van de route zijn wij een oase in gereden hebben de auto ergens geparkeerd en hebben onder de palm bomen een heerlijke lunch gemaakt.  Na de Hollandse knakworstjes en hamburgers (dankzij team Bartlehiem) zijn wij weer verder gereden naar onze eind bestemming Ouarzazate. De weg bracht ons langs een prachtig mooie bergpas wat heel veel op de Grand Canyon leek. De Mercedes had er duidelijk veel moeite mee om boven te komen maar uit eindelijk toch gelukt. In Ouarzazate hebben wij met de groep voor een heerlijk luxe hotel gekozen om weer even op adem te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.