Dakar Challenge 2012 – Dag 6

Vandaag een korte rit en gelukkig maar, we zitten er inmiddels best een beetje doorheen. Rond 9 uur zijn wij vertrokken vanaf de camping richting Megazzu, een rit van 110 kilometer over een goed begaanbare weg. In Arfoud hebben wij een tussen stop gemaakt om wat proviand in te slaan. Hier vonden we ook nog een internetcafé, helaas computers met een Arabisch toetsenbord en een Internet snelheid uit het jaar nul. Veel konden we dan ook niet doen. Na een goede maaltijd hebben we onze weg vervolgd naar de eind bestemming, Megazzu. Een prachtig mooie plek aan de rand van de woestijn met hoge zand duinen. Gelukkig konden we hier een kamer reserveren en hoefden we niet te kamperen. Wel even lekker, zelfs de steen koude douche was genieten na drie dagen niet te hebben gedoucht. Morgen een rustdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.