Dakar Challenge 2012 – Dag 3

Vanmorgen vroeg rond 8:30 uur weer vertrokken richting het zuiden. Al snel reden wij achterop team kever en de gele bus. Omdat we qua snelheid aardig aan elkaar gewaagd waren, 50 km/h de berg op en 100 km/h de berg af, hebben wij de rest van de dag samen gereden. Onderweg de nodige stops gemaakt om te tanken en om een hapje te eten. Het weer was goed, graadje of 18 en nagenoeg de hele dag de zon erbij. Tegen de avond rond 19:00 uur zijn wij aangekomen bij Gibraltar en hebben het verzamel hotel in San Roque opgezocht. Alle teams hadden zich hier verzameld. Een gezellige boel, ’s avonds een hapje eten en een biertje drinken op het parkeer terrein tussen alle auto’s. Een korte nacht, morgenvroeg om 6:00 uur vertrekken om de boot naar Tanger van 8:00 uur te kunnen halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.