Dakar Challenge 2012 – Dag 23

Vandaag was de autoveiling, de auto waar wij drie weken in geleefd hebben moest vandaag geveild worden. De veiling was in het stadium van Banjul georganiseerd. Er waren vele handelaren en belangstellende op af gekomen. Onze auto was bijna als laatste pas aan de beurt. Tijdens het wachten hadden we al veel belangstelling voor onze auto. Eindelijk na 5 uren in de brandende zon te hebben gewacht waren wij eindelijk aan de beurt. De bedrag liepen al snel op en uiteindelijk is onze auto voor 2386 Euro verkocht, een prima opbrengst voor het goede doel (aanschaf waarde van de Mercedes 200d was 750 euro in Nederland!) Toch een vreemd gevoel om na zo lange reis iemand anders in je auto weg te zien rijden. ’s Avonds zijn wij nog met een aantal teams uit eten geweest en hebben van de meeste afscheid genomen. Onze reis gaat nog verder naar ons goede doel in Fatoto (helemaal in oost Gambia) waar het voor veel mensen morgen al afgelopen is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.