Dakar Challenge 2012 – Dag 2

Vandaag zijn wij weer verder naar het zuiden gereden. Na een goede nacht om een uur of half negen vertrokken vanuit Vierzon richting Bordeaux. De auto houdt het nog steeds vol alleen gaat het niet zo snel. Gemiddeld halen we 90 km/h en bij de Pyreneeën de berg op maximaal 60 km/h. Vrachtwagen en touring bussen halen ons links en rechts in. Verder hadden we vandaag wat pech met het weer, de hele dag regen, regen en nog eens regen. Maar dat mag de pret niet drukken, onderweg nog lekker gegeten en in de buurt van Madrid een hotel gezocht voor de nacht. Vandaag geen mede Dakar rijders gezien, misschien morgen meer geluk. In totaal weer 1100 kilometer gereden vandaag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.