Dakar Challenge 2012 – Dag 11 & 12

 

Vanmorgen rustig aan gestart en na het ontbijt vertrokken richt Louarte (Tan Tan) aan de Atlantische oceaan. Onderweg hebben we nog bij een hotel op het parkeer terrein een lunch gemaakt omdat het hotel zelf al gesloten was. Na 12 uren rijden en 600 kilometer zijn wij tegen de avond aangekomen in Tan Tan. Hier hebben wij een leuke camping gevonden met een Franse eigenaresse. We hebben hier heerlijk gegeten en na een gezellige avond met z’n allen in een grote beduidde tent geslapen. De volgende dag zijn wij verder gereden naar Laayoune. De weg liep parallel met de oceaan met hier en daar een piep klein dorpje langs de route. Op  zich was de rit niet bijzonder alleen de aankomst bij de Atlantische oceaan na 5000 kilometer was wel erg leuk. Gelijk de zwembroek aangetrokken en met z’n allen een frisse duik genomen. Vlak boven Laayoune hebben wij op een camping midden in de duinen gestaan. In de middag nog een prachtige wandeling maakt en in de avond een kampvuur. We trekken nog steeds samen op met team Bartlehiem, team Lochem en team zebra2dakar. Een leuke samenstelling van heel verschillende personen maar met een goede klik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.