Portugal – Lissabon – Oceanium – Dag 15 & 16

Vandaag zijn wij terug gegaan naar Lissabon met een tussen stop op het eiland Lajes. Woensdag morgen hebben wij het Oceanium bezocht, het één na grootste aquarium van de wereld. Dit aquarium is tijdens de world expo van 1998 in Lissabon gebouwd. Het aquarium heeft vele vis en haai soorten uit de verschillende wereld oceanen. We hebben hier ongeveer twee uren rond gelopen om alles te bekijken en daarna zijn wij naar het oude centrum van Lissabon gegaan. Bij het Rossio plein zijn wij uit de taxi gestapt en hebben een mooie wandeling door het oude stads centrum van Lissabon gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.