Portugal – Lissabon – Dag 1 & 2

Vanmiddag zijn wij vertrokken naar Amsterdam, we hadden een hotel geboekt in Sloterdijk. Vanuit hier zijn wij met de trein naar Amsterdam centraal gegaan. Het was prachtig weer en we hebben een mooie wandeling door het centrum van Amsterdam gemaakt. S ’avonds vroeg op bed gegaan want de wekker stond om 3.00 uur. De vlucht naar Portugal, Lissabon vertrok al om 6:15 uur in de ochtend. Het voordeel was dat we mooi op tijd in Lissabon aangekomen zijn. Op de luchthaven van Lissabon hebben wij een auto gehuurd en zijn daarmee naar het hotel in Lissabon gereden ( Marriot hotel). Rond 10:30 uur liepen wij al in het oude stads centrum van Lissabon. We zijn de wandeling begonnen op het grote plein van Praca de Comercio. Vanuit hier hebben wij het oude stad centrum (de wijk Baixa) van Lissabon verkend. Langs de “Elevador de Santa Justa” naar de “Igeja do Carmo” kerk en weer terug naar het Comercio plein. De rest van de dag hebben wij lekker uitgerust bij het zwembad
van ons Hotel. Tot nu toe een positieve indruk gekregen van Lissabon, een mooie en schone stad met vele bezienswaardigheden.

Klik hier voor ons Portugal foto album….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.