Portugal – Azoren – Pico – Dag 13 & 14

Het was vandaag de bedoeling om de Pico vulkaan te beklimmen alleen liet het weer dat niet toe, teveel bewolking en kans op regen. Daarvoor in plaatst zijn wij in de ochtend nogmaals de oceaan op gegaan en niet zonder resultaat! Meer dan 10 spermwhales gezien waarvan er vier gingen duiken met de staart omhoog. Verder ook nog een groep commen en striped dolfijnen gezien. In de middag hebben wij met dezelfde taxi chauffeur als eergisteren de zuidkant van Pico eiland bekeken. In Fajal hebben wij het walvissen museum bezocht en daarna de hele kust lijn gevolgd tot het uiterste punt van Pico. Een mooi rit en hiermee hebben wij het hele eiland gezien. Dit was voor ons alweer de laatste dag op de Azoren, morgen vliegen wij weer naar Lissabon.  Wij hebben een geweldige tijd gehad op de Azoren. De toeristen bedrijven gaan hier op een heel respect volle manier om  met de natuur en proberen alle massa toerisme activiteiten te mijden. In de zes dagen dat wij op Pico waren hebben wij veel interessante en aardige mensen ontmoet maar het alle belangrijkste heel veel moois gezien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.