Hamburg – Legoland Billund Denemarken

Vrijdagmiddag (27 April) zijn wij vertrokken richting Hamburg voor een mini-vakantie. In Bremen zijn wij gestopt voor stadwandeling. Rond 20:00 uur zijn wij aangekomen in ons hotel in Hamburg, het Novotel vlakbij het centrum. Hamburg heeft een uitgebreid en goed metro netwerk. Zaterdag’s zijn wij dan ook met de metro naar het centrum van Hamburg gegaan. Lekker winkelen, op een terras gezeten en een rondvaart gemaakt.

Op zondag hebben wij de dierentuin van Hamburg bezocht, Tierpark Hagenbeck. Een prachtige dierentuin met een nieuw aquarium, de toegangs prijzen zijn met +/- 35 euro p.p. vrij hoog maar zeker de moeite waard. We hadden bijna de hele dag nodig om alles te kunnen bekijken. In de namiddag zijn wij met de metro naar het haven gebied van Hamburg gegaan, hier hebben wij nog gewandeld over de boulevard en bij het Hard-Rock cafe gegeten.

Op maandag zijn wij verder gereden naar Billund, Denemarken. In Billund vlakbij Legoland zaten wij in het Svanen Hotel. De volgende dag hebben wij LegoLand opgezocht. Een super leuk pretpark waar we ons de hele dag prima vermaakt hebben, een echte aanrader!

Na een leuk week zijn wij op woensdag weer terug gereden naar huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.