Sponsoring en materialen

Afgelopen weken is er achter de schermen weer behoorlijk wat gebeurt. Hoog tijd om jullie weer even kort bij te praten.

Nieuwe sponsoren
Erg goed nieuws voor wat betreft sponsoring. Onze werkgever/opdrachtgever heeft aangeboden ons te steunen met een goud sponsorpakket. Ook The Livingstone Group heeft afgelopen week besloten goud sponsor te worden en een erg mooi bedrag gedoneerd voor de medische kliniek in Oost Gambia.

Hoofdsponsor The Livingstone GroupThe Livingstone Group
The Livingstone Group is een jong en ambitieus IT bedrijf, opgericht door Willem Koelewijn en Hans van Dalen. 

http://www.thelivingstonegroup.com

 

Namens team 2Dakar bedankt voor de donatie!

Materialen
Van collega Sjoerd Adding ontvingen we deze week een legerschep, een bandenreparatieset en twee rollen parachute koord. Marjolein Soer wist ons te verblijden met een enorme zak medische hulpmiddelen voor de kliniek in Fatoto en een brandblusser. Alle materialen worden in Gambia geschonken aan het goede doel waarvoor we rijden. Namens team 2Dakar bedankt!

Zelf doneren?
We hebben nog een lange weg te gaan. Mocht je zelf enthousiast zijn geworden en ook wat voor het goede doel in Gambia willen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.