India – 2012 – New Delhi

Alweer de laatste dag in India, vanavond met het vliegtuig weer naar Nederland maar eerst nog een dag Delhi in. Bij toeval kwam ik er deze week achter dat er een grote boeken beurs in Delhi was, de World Book Fair. Hier ben ik vandaag begonnen, alleen met meer dan een miljoen bezoekers in een week tijd was het hier super druk. Het complex is zo groot dat het onmogelijk is om alle hallen in een dag te bekijken. Vele grote hallen gevuld met boeken en nog meer mensen. Na een uurtje had ik het wel gezien, mij te druk.

Vlakbij de expositie hallen ligt het Old fort van India, Purana Qila. Na enig zoekwerk dan eindelijk de ingang gevonden, een groot complex waarvan niet heel veel gebouwen meer intact zijn. Een uurtje later had ik het meeste wel bekeken en heb vervolgens een ritschaw naar de India Gate genomen. Hier heb ik lekker in het park genoten van het prachtige weer samen met nog honderdduizend Indiërs. 🙂

Het was weer een geweldige trip naar India!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.