Kleine klusjes

Het was de week van de kleine klusjes. Een imperiaal afhalen in Amsterdam, een extra sleutel bij laten maken en natuurlijk sponsoren zoeken en sponsoren bezoeken. Mooi nieuws kwam er van Kruidbosch en de Weerd uit Deventer. Na contact met autobedrijf Bouwman heeft Kruidbosch en de Weerd besloten om ons te sponsoren met onderdelen. Namens team 2Dakar bedankt!

Onderdelen sponsor Kruidbosch en de Weerd
Onderdelen sponsor Kruidbosch en de Weerd

Mooi nieuws kwam er ook van collega Sjoerd. Sjoerd gaat ons voorzien van startkabels, een legerschop, touw en een set bandenproppen. Waarschijnlijk kan Sjoerd ons ook van een betaalbare 12V compressor voorzien. Thanks Sjoerd, we zullen aan je denken wanneer we straks de Mercedes staan uit te graven!!

Inmiddels is ook onze Facebook pagina actueel. We zullen hier voortaan regelmatig berichten en foto’s plaatsen. Je vindt onze Facebook-pagina via de icoontjes aan de linkerkant op het scherm.