India – 2012 – New Delhi

Gisteravond laat aangekomen in het hotel “la suite”, dicht bij het centrum van Delhi. Alweer mijn tweede bezoek aan Delhi en het voelde goed om weer terug te zijn. Vanmorgen, na een slechte maar vooral korte nacht, om 8 uur met de metro naar Connaught Place gegaan. Het oude zaken centrum van Delhi. Omdat het alweer een jaar geleden was, werd ik na 5 minuten wandelen door een zeer vriendelijke Indiër in de verkeerde Rickshaw gezet die mij niet bracht waar ik na toe wilde gaan. Na wat aandringen en extra betalen bracht de beste man mij toch nog waar ik naar toe wilde: State Emporiums Shops. Hier kun je hand gemaakte goederen kopen uit India tegen vast gestelde prijzen, een absolute aanrader!

Vervolgens ben ik met de Rickshaw verder gegaan naar de India Gate, waar ik in het park een uurtje genoten heb van de zon (25-29 graden). Hier vandaan ben ik lopend verder gegaan naar Khan Market, waar vele luxe winkels te vinden zijn en goede restaurants. Na de lunch ben ik verder gelopen naar Lodi’s park, hier zijn verschillende graftombes te vinden en een prachtige natuur.

Ik heb de dag afgesloten bij Safdarjung’s Tomb, geheel in symmetrie gebouwd. De eerste aanblik van de tombe doet mij denk aan een kleine versie van de Tjai Mahal. Vanuit hier ben ik weer terug gegaan naar mijn hotel, morgen de eerste dag training bij Koenig.

Klik hier voor meer foto’s…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.