Hulp van autobedrijf Bouwman

Via Bosch Car Service Nederland, de service formule boven het bedrijf waar we eerder deze week onze rally-auto in wording kochten, zijn we in contact gekomen met autobedrijf Bouwman te Colmschate vlak bij Deventer. We mochten hier vanmiddag op bezoek om even kennis te maken en onze plannen toe te lichten.

Het bezoek is super verlopen. Henri Bouwman de eigenaar van het autobedrijf was net zo enthousiast over de rally als wij zelf zijn. Zonder ergens om te hoeven vragen bood Henri aan om de auto na aanschaf grondig met ons na te lopen en alle zwakke punten voor ons in kaart te brengen. Daarnaast mogen we in overleg het weekend gebruik maken van de garage om aan de auto te sleutelen. Mochten we er zelf met het sleutelen niet uitkomen dan kunnen we Henri of de aanwezige monteurs om raad vragen! Geweldig voor ons, betere sponsoring kunnen we niet wensen! Natuurlijk ook erg goed voor het goede doel! De kans dat we dankzij Bouwman Dakar gaan halen wordt enorm vergroot en een technische goede auto zal op de veiling meer geld opleveren voor het goede doel! Win-Win.

Ben je benieuwd geworden naar autobedrijf Bouwman? Gebruik dan onderstaande link om de website te bezoeken: