Druk weekje achter de schermen

We hebben deze week achter de schermen behoorlijk wat meters gemaakt. Zo staan we inmiddels ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben we een zakelijke rekening in gebruik genomen. Mooi nieuws kwam er van de belastingdienst: we hebben namelijk vrijstelling gekregen!

Omdat we verwachten komende weken aan de auto te kunnen beginnen, hebben we een werkplaats handboek aangeschaft. In dit boek staat ieder boutje en moertje beschreven, dus theoretisch moeten we een heel eind kunnen komen. Het zal nog wel een behoorlijke klus worden om ons barrel te verbouwen tot een Dakar waardige auto. Ons doel is namelijk om een degelijke auto in Gambia af te leveren, die nog vele jaren mee kan. Gelukkig hebben we hierbij deskundige hulp van autobedrijf Bouwman in Colmschate.

Hoogte punt deze week was het feit dat we twee nieuwe sponsoren mochten verwelkomen, namelijk:

Beenmodeonline
Beenmodeonline is al meer dan 7 jaren een vertrouwd adres op het internet voor het aanschaffen van de nieuwste Beenmode…Wij verkopen Beenmode van de o.a. de volgende merken: Bonnie Doon, Burlington, Carmen, Cecilia de Rafael, Elly By Janira, Filodoro, Janira, Lebourget, Levee, MarcMarcs, Marianne, Miss Sixty & Oroblu.

Website: http://www.beenmodeonline.nl

  

Wilken incasso jurist
Wilken incasso jurist is een juridisch adviesbureau voor met name incasso’s.

Website: http://www.wilkenincassojurist.nl/

Namens team 2Dakar enorm bedankt voor jullie support en bijdrage voor het goede doel!