Dakar Challenge 2012

Nog geen week geleden besloten we beide mee te doen aan de Amsterdam Dakar Challenge van november 2012. Na toestemming van het thuis front kregen we ook al snel toestemming van onze werkgever/opdrachtgever. Man man wat komt er opeens een boel op je af nadat je de knoop hebt doorgehakt. Een stichting opzetten, een website regelen, algemene voorwaarden door worstelen en nadenken over een auto en sponsoring. Met name de sponsoring is erg spannend want we hebben nog geen enkele idee wat we van bedrijven mogen verwachten.

Maar goed de eerste stappen zijn gezet. De papieren voor de stichting zijn de deur uit. De website is min of meer online en de algemene voorwaarden zijn getekend en naar de organisatie gestuurd. De eerst volgende grote stap wordt het zoeken naar een auto. Een barrel dat niet meer dan 500 euro mag gaan kosten. Cool!
Inmiddels hebben wij een Barrel gekocht:

En zijn wij te volgen op het blog: http://www.dakarchallenge2012.nl/ of via twitter: @2dakarteam