Breakie, breakie, hoort u mij?

En ja hoor…. Hij is binnen… Ons 27 MC communicatie wonder! Contact houden in de woestijn doe je natuurlijk niet via je mobiele telefoon. Om straks toch met de andere teams te kunnen communiceren hebben we een ‘bakkie’ aangeschaft. Back to the 80’s zullen we maar zeggen.

Naast het bakkie hebben we deze week ook nog wat ander klein materiaal binnengekregen, zoals onder andere de verstralers. Al met al genoeg spulletje om binnenkort eens een eerste ‘pimp your ride’ sessie te plannen.

Ook de auto is deze week door ons opgemeten. We hebben nu een goed beeld van de oppervlakte die we kunnen gaan bestickeren. De simpele rekensom: “bedrag voor Gambia / oppervlakte” zal gaan bepalen hoe groot de bestickering voor sponsorpakket brons, zilver en goud kan gaan worden.

Deze week hebben we wederom twee bedrijven bereid gevonden om te sponsoren voor het goede doel, namelijk:

Open Docs

http://www.opendocs.nl/

Autorijschool L. Beute – licenese to drive

http://www.autorijschoolbeute.nl/

 

Namens team 2Dakar enorm bedankt voor jullie bijdrage! Top!