Zwitserland – Sarnen

In Zwitserland hebben wij een prachtig camping aan het Sarnen meer gevonden. De camping is dit voorjaar pas geopend, een betrekkelijke rustig camping met een prachtig zwembad en uitzicht. Maandag zijn wij een dagje naar Luzern geweest. Vervolgens zijn wij via een bergpas naar Brienz gereden en hebben ook hier nog even gewandeld. Het weer in Zwitserland is met +-23 graden een stuk koeler dan wij gewend waren 🙂 Maar het uitzicht vanaf onze campingplaats is geweldig!

Dinsdag hebben wij de Zwergenweg route in Halisberg gewandeld. Vanuit Halisberg Reuti gaat er een kabelbaan naar +- 2200 meter hoogte en vanuit hier kun je in een paar uren terug lopen naar het tussenstation. Onze dochter, maar wij ook, hebben ervan genoten. Tijdens de wandeling is er voor de kleintjes van alles te doen en te zien. Halverwege de route hebben wij ons eigen kampvuur gemaakt en lekker gepicknickt.

Woensdag zijn wij naar de Gletscherschlucht in Rosenlaui geweest, erg mooi:

Na vier prachtige weken in Italie en Zwitserland zijn wij op donderdag weer terug naar huis gereden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.