Napels – Vesuvius vulkaan

Vanmorgen zijn wij naar het Vesuvius National park gereden. Helaas was de eerste ingang van het park om onverklaarbare reden afgesloten. Na een lange auto rit om de vulkaan heen hebben wij aan de andere kant van de Vesuvius een geopende ingang van het park gevonden. Met een grote en zware Mercedes bus wij  (bijna) naar de top van de Vesuvius gereden. De laatste 400 meter hoogte verschil moesten wij lopend overbruggen. Na een wandeling van drie kwartier en buiten adem dan eindelijk de top bereikt. Een prachtig uitzicht op Napels en de krater van de Vesuvius.

Op de top van de Vesuvius gestaan, super!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.