Dag 2 – Athene, Zondag 01 Mei

Op het tram station kwamen wij erachter dat er vandaag een 24 uurs staking was en er geen trams reden. Dan maar met de taxi naar Athene, na een half uurtje waren wij bij de Acropolis. Erg lang hadden wij erna uit gekeken om de Arcopolis te bezoeken, snel na boven lopen richting ingang. Maar ook hier kregen wij te horen dat alle archeologische plaatsen in Athene vandaag gesloten waren vanwege de staking. Erg jammer!

Dan maar een wandeling door het oude stads centrum van Athene, daar was ook niks mis mee. Wij hebben de middag afgesloten met een paar uren op het strand te liggen vlakbij ons hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.