Gate of India

Vandaag mijn laatste trainings dag, rond 12.00 uur waren wij klaar en ben ik met de Metro naar het Hotel gegaan. Snel omgekleed en met de taxi naar de Gate of India gegaan. Samen met nog 100.000 Indiërs die blijkbaar hetzelfde idee als mij hadden. Achteraf blijkt dat het park rond de Gate of India de nummer 1 hangplaats voor Indiërs in Delhi is, wist ik veel 😉

Vanaf de Gate of India ben ik lopen verder gegaan naar het verder op gelegen parlements gebouw van India. Een mooie wandeling van ongeveer 1,5 kilometer door een enorm groot park heen.

Na bijna twee en een halve week Delhi zit het er alweer bijna op, morgen nog een dagje Delhi in en dan weer naar huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.