Florida – Dag 27, Key West

11 Augustus, Key West

Het weer was vandaag weer een stuk beter met 35 graden, alleen hadden we er niet zoveel aan. We zijn de hele dag bezig geweest om de papierenwinkel te regelen en ons een weg te banen door de ambtelijke molen van Amerika. Een Medical report, een fit to fly report, een afspraak voor gips, extra ruimte op de terugvlucht, etc. etc. etc. Alles gaat hier zeer moeizaam en je wordt van het kasje naar de muur gestuurd. Ook zijn de Amerikanen dol op handtekeningen. Voor het opvragen van een Medical Record van onze dochter moest ik toch al snel 6 formulieren invullen en ondertekenen. Ook heb ik bijna elke afdeling van het ziekenhuis van Key West gezien voordat iemand mij eindelijk de juiste route naar de afdeling “Medical Records” verteld had 😉

Het weer: 35 graden, onbewolkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.