Florida – Dag 26, Key West

10 Augustus, Key west

Alweer regen vandaag en veel ook, in de ochtend stonden de straten al vol met water (15-20 cm). Via bepaalde straten konden we nog met de auto rijden en zijn in de loop van de ochtend na de andere kant van Key West gereden. In de regen en door 15-20 cm water hebben wij toch nog een stukje gelopen.

Koud was het in ieder geval niet. We zijn langs het Hemmingway house, via het schip wreck museum naar Duvalstreet. Maar op Duvalstreet sloeg het noodlot toe, onze dochter viel op de gladde straat en had veel pijn. Omdat ze haar been al eerder gebroken had waren wij deze keer extra voorzichtig. In eerste instantie leek het mee te vallen maar de pijn werd tegen de avond steeds erger. Uit voorzorg toch maar naar de eerste hulp gereden in Key West. Op de foto’s was te zien dat haar been wederom gebroken was. In de nacht waren wij pas klaar en konden wij weer naar ons hotel. Donderdag aanstaande krijgt ze gips, door de zwellingen was dat nu nog niet mogelijk. De rest van de week kunnen wij niet veel meer dan bij het Hotel blijven en proberen een terug reis te regelen. Een domper op deze prachtige vakantie, gelukkig hadden wij al een hoop mooi dingen gezien en gedaan.

Het weer: slecht, regen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.