Florida – Dag 25, Key West – Duval Street

09 Augustus, Key West – Duval Street

Vanmorgen eerst maar eens uitgeslapen, na het ontbijt hebben wij een wandeling gemaakt over Duval street. Ons hotel is 1 blok vanaf Duval street gelegen. Duval street is de hoofdstraat van Key West waar je de typische architectuur van de Keys vind. De straat loopt vaan oost naar west over het hele eiland. Er heerst een echt ‘laid-back’ sfeer en er zijn vele originele winkels, galerieën en restaurants te vinden. Natuurlijk vind je er ook de Key lime pie, vroeger was deze pie alleen in de Florida Keys te koop. Ook zijn er veel Cubaanse invloeden te vinden hier op Duval street, van Cubaanse restaurants tot sigarenwinkels. Helaas was ook vandaag het weer niet echt goed, regelmatig een regenbui maar met temperaturen van rond de 30 graden is dat ook niet heel erg.

Het weer: 30 graden en zo nu en dan regen, bewolkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.