Florida – Dag 24, Van Tampa naar Key West

08 Augustus, Van Tampa naar Key West

Helaas is onze cruise op het eind punt, Tampa, aangekomen. Vanmorgen om 7.00 uur toen wij wakker werden lag het schip al aangemeerd in de haven van Tampa. Nadat onze papieren en paspoorten goedgekeurd waren door de douane van de US aan boord van het schip mochten wij rond 9.45 uur van boord. Wij zijn direct naar onze auto gegaan en aan de 700 kilometer lange reis naar Key West begonnen. De laatste 200 kilometer van deze rit gaat over de Florida Keys; een eilandengroep van zo’n 1700 eilanden. 40 van deze eilanden zijn met elkaar verbonden door de ‘Overseas Highway., van Miami naar Key West over de Route 1.

De Route moet 1 van de mooiste Highways van Amerika zijn maar helaas konden wij er niet van genieten. Vanaf Tampa hebben wij alleen maar regen, regen, regen, mist, onweer, mist en nog veel meer regen gehad. De laatste 200 kilometer over de route 1 hebben wij gemiddeld 50 km/h gereden en was het zicht op sommige plaatsen maar 100-150 meter. Echt jammer, hopen dat het weer op de terugreis beter is. Omdat wij met weinig pauze’s zijn door gereden zijn wij toch nog rond 18.00 uur aangekomen in Key West waar inmiddels het weer iets beter was geworden. Morgen eerst maar eens de omgeving verkennen en hopen dat de zon weer schijnt! 😉

Het weer: slecht….. regen, regen en nog eens regen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.