Florida – Dag 23, Laatste dag op zee…

07 Augustus, laatste dag op zee

Alweer de laatste dag van de cruise. Een hele dag op zee, richting Tampa waar wij morgenvroeg rond 8.00 uur aankomen. Na een lekker uitgebreid ontbijt zijn wij na een kunst veiling geweest. Aan boord van het cruise schip was Park West Auctions, een groot veilinghuis uit Amerika dat op meer dan 65 cruise schepen wereldwijd online veilingen organiseerd. Op de veiling hebben wij een aantal prachtig items gewonnen, waaronder een gesigneerde Mickey Mouse van David Willardson (de kunstnaar die de posters voor Disney ontwerpt) en een gesigneerde originele foto van Muhammad Ali. Erg leuk en spannend om mee te maken! De rest van de dag hebben wij van de zon genoten bij het zwembad.

Het weer: 33 graden, onbewolkt en droog.

One thought on “Florida – Dag 23, Laatste dag op zee…

  1. Heey cruisers,

    Mooie boot hoor en ook nog bingo met mooie prijzen hahah.

    Ik had van een collega al een keer gehoord dat Belize erg mooi was, maar dat blijkt ook uit het filmpje en jullie verslag. Geniet er nog maar lekker van.

    Groeten van mij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.