Florida – Dag 18, Fun day at Sea!

Dag 18 – 02 Augustus, Fun day at Sea!

De hele dag op zee vandaag! Heerlijk gerelaxt bij het zwembad, lekker eten gehad, wederom Bingo gespeeld en veel zon. Rond twee uur vanmiddag zijn wij langs Cuba gevaren, in de verte aan de horizon kon je Cuba zien liggen vanaf de boot. De komende vier dagen gaan wij elke dag een stop maken. Voor alle vier de dagen hebben wij excursies geboekt, variërend van snorkelen, dag op het strand en twee excursies. Morgenvroeg rond 7.00 uur komen wij aan op de Cayman Islands. Hier gaan wij in de ochtend snorkelen, in de buurt van de haven ligt een prachtig koraal rif.

Het weer: 35 graden, zon, zon en nog meer zon….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.