Florida – Dag 17, Tampa & Carnival Cruise

Dag 17 – 01 Augutus, Tampa & Carnival Cruise

Vandaag is onze Cruise in het Caribische gebied begonnen. Wij varen met Carnival cruises, een enorm groot cruise schip van 11 verdiepingen hoog de Carnival Ledgend:

Vanaf ons hotel was het maar 15 minuten rijden naar de haven van Tampa. Pier 2 is de terminal van Carnival cruises. Rond 12.00 uur waren wij in gecheckt en mochten aan boord van het schip. Een beetje onwennig het schip eerst maar eens verkennen. Bijna 9 jaar geleden hebben wij ooit eens een cruise gemaakt over de Nijl in Egypte maar deze cruise schepen zijn toch iets groter. Om een indruk te krijgen: vier zwembaden, ontelbare hottubs, een waterglijbaan, minigolf, een spa, casino, twee theaters, meerdere restaurants en bars. Rond 13.00 uur mochten wij onze kamer binnen, aan de voorkant van het schip om de 5e verdieping met balkon! Daarna gelijk naar 1 van de zwembaden om te relaxen.

Tegen 16.00 uur is het schip vertrokken uit de haven van Tampa en rond 18.00 uur was het schip al op open zee. In een van de restaurants aan de achterzijde van het schip hebben wij aan ons eigen tafel bij het raam genoten van een 3 gangen diner. ’S avonds nog Bingo gespeeld en een show gezien in 1 van de theaters. Morgen hebben wij een volle dag op zee voordat wij de dag er na aankomen op de Cayman Islands.

Het weer: 37 graden, droog en onbewolkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.