Florida – Dag 8, van Miami naar Orlando

Dag 8, van Miami naar Orlando 23 Juli 2010

Wij zijn vanmorgen rond 8 uur vertrokken richting Orlando, vooraf hadden wij een mooie route langs de kust uitgestippeld. Helaas door een tropische storm moesten wij deze route na 50 kilometer al afbreken. Er was geen doorkomen aan, harde windstoten, enorm veel harde regen en afgebroken palmboom bladen overal op de weg. Nood gedwongen moesten wij de snelweg opzoeken, maar ook hier was het al niet veel beter. Wij hebben nog wel 100 kilometer moeten afleggen met een snelheid van 50-70 kilometer per uur. Rond het middag uur ging de wind iets liggen en werd de wind wat minder. We zijn maar op de snelweg gebleven om zo wat verloren tijd goed te maken. Rond 14.30 uur zijn we dan toch aangekomen in Orlando, ongeveer 450 kilometer vanaf Miami. We hebben onze intrek genomen in het Wyndham hotel, een enorm resort met meer dan 1350 kamers! Hier rond Orlando vind je weinig hotels die kleiner zijn dan dit.

Het weer: 32 graden, tropische storm en veel regen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.