Florida – Dag 6, Miami – Sea Aquarium

Dag 6, Miami – Sea Aquarium 21 Juli 2010

De dag begon v andaag goed met een parkeerbon van 32,50USD. Wij hadden de auto naast het hotel in een straat geparkeerd in een parkeervak en betaald, ik kon daarom ook niet bedenken waarom wij een parkeerbon gekregen hadden. Bij navraag bij de conciërge van het Hotel bleek dat onze auto in de verkeerde richting geparkeerd stond en ik daarmee tegen het verkeer in ben gereden. Gelukkig is het in Nederland nog net niet zo betuttelend als hier met het parkeerbeleid. Na het ontbijt zijn wij naar het Sea Aquarium Miami gereden. Dit Aquarium is uit de jaren 50/60 en zo te zien bestaat het onderhoud sinds dien alleen uit wat verf. Alles is oud in het park maar de shows zijn geweldig! Op Seaworld Orlando na is dit het grootste en bekendste zee aquarium van Amerika. Er zijn ongeveer tien verschillende shows, van haaien, mantee’s, dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, stingrays en orka’s! De shows duren gemiddeld 20 minuten en tussen elke show heb je ongeveer 10 minuten de tijd om bij de volgende show te komen. De shows die de meeste indruk gemaakt hebben zijn die van de mantee’s, dolfijnen en van de orka. We hebben ons prima vermaakt en zijn rond 14.30 uur weer na het hotel gegaan. De rest van de middag hebben wij verkoeling gezocht bij zee want het was behoorlijk warm en benauwd vandaag.

Het weer: 35 graden en benauwd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.