Florida – Dag 4, Miami Beach

19 Juli 2010, Miami Beach

De eerste dag in Miami en ’s morgens wakker worden met uitzicht over Miami Beach en de Atlantische Oceaan, het kan niet beter! Rond 8 uur zijn wij met de auto naar Little Havana gereden en hebben daar bij een Cubaans restaurantje een heerlijk ontbijt gehad. Vooral de Cubaanse koffie mag je niet vergeten als je hier bent. Na de lunch hebben wij een Cubaanse sigaren fabriek bezocht en een rondje over 8th street gelopen. Op Southwest 8th street tussen 11th en 17th avenue zijn de meeste winkels, galeries en restaurants te vinden.
Hierna zijn wij verder gegaan naar Downtown Miami en hebben de auto bij de haven in Bayfront geparkeerd.

Bayfront is een groot winkel centrum gelegen aan de haven van Miami en dit is het begin van Downtown. Wij hebben hier wat gewinkeld en een stukje in Downtown gelopen. Na twee uurtjes zijn wij in het begin van de middag weer na het Hotel gegaan. De rest van de middag hebben op het strand doorgebracht. Even uitrusten en bijkomen van de lange reis. Morgen gaan wij naar de Everglades.

Het weer: 33 graden en droog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.