Florida – Dag 3, de Reis naar Florida

18 Juli 2010

Vannacht om 3.45 uur zijn wij met de trein naar Schiphol gegaan, onze vlucht van 7.00 uur naar Zurich is mooi op tijd vertrokken. Op Zurich moesten wij bijna vier uren wachten maar de luchthaven was groot genoeg zodat we ons niet hoefden te vervelen. Rond 13.00 uur zijn wij naar Miami gevlogen een vlucht van bijna 10 en een half uur, een flinke zit! Alles ging vandaag wel voorspoedig, de vluchten hadden geen vertraging en ook bij de douane in Amerika geen wachttijden.
Eenmaal in Miami aangekomen snel de huurauto opgehaald en naar het hotel (Best Western) in Miami Beach gereden, op ongeveer 25 kilometer vanaf de luchthaven. De kamer is prima, op de 8e etage met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het was een lange dag en na een hapje eten zijn wij naar bed gegaan, morgen weer een dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.