Florida – Dag 2, Amsterdam

17 Juli 2010, Amsterdam

Vanmorgen hebben wij een heerlijk ontbijt gehad in een klein restaurantje aan de Singel, vlak bij het Anne Frank huis. Rond 10.00 uur zijn wij hier op de rondvaartboot gestapt en hebben een rondvaart over de Amsterdamse grachten gemaakt. Het weer was helaas niet erg mooi weer maar na een paar flinke buien was er dan toch nog de zon. De rondvaart duurde ongeveer 1,5 uur en eindigde weer op de Singel.  Vanaf het water krijg je een heel andere kijk op Amsterdam, een echte aanrader!

Per voet zijn wij verder gegaan, eerst naar de Jordaan en vervolgens doorgelopen naar het Leidsche plein. Inmiddels was de zon ook weer volop terug en konden we op een terrasje even uitrusten. Op de terug weg naar ons hotel zijn wij over de Leidschestraat, Rokin, de Dam en het Damrak gelopen. Lekker rustig aan en hier een daar een winkel bezocht. Aan het einde van de middag nog even lekker gezwommen in het Hotel en de koffers gepakt voor morgen. Zondagmorgen om 3.30 uur vertrekken wij richting Schiphol om vervolgens rond 7.00 uur naar Miami te vliegen!

Het weer: 23 garden, in de ochtend enkele buien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.