Florida – Dag 12, Orlando – Universal Studios

Dag 12, Orlando – Universal Studios 28 Juli 2010

Vandaag zijn wij naar Universal Studios Orlando geweest, vlakbij ons hotel (ongeveer 5 kilometer). Universal Studios bestaat uit twee parken, wij hebben voor twee parken voor twee dagen een kaartje gekocht. Wederom weer niet goedkoop, met z’n drieën voor twee dagen moesten wij +- 400USD betalen!! Vandaag hebben wij het Universal Theme park bezocht met top acctracties als Jaws, MIB, E.T., Sherk en de Mummy. Wij hebben ons meer dan 11 uren lang prima vermaakt! Omdat wij al voor opening van het park om 8.45 uur aanwezig waren konden wij de eerste 4-5 attracties bijna zonder wachtrij doen, rond het middaguur werd het pas echt druk. Helaas was het vandaag wel erg warm met 40 graden, veel drinken de hele dag door! Morgen eerst maar een rust dag….


Het weer: rond de 40 graden, droog, heet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.