Florida – Dag 10, Orlando – Disneyland

Dag 10, Orlando – Disneyland 25 July 2010

Vandaag zijn wij naar Disneyland geweest, dit is de derde Disneyland die wij tot nu toe bezocht hebben (Parijs, L.A. en nu Orlando). Voor de eerste keer hebben wij echt het Disneyland ‘gevoel’ ervaren. Voorgaande jaren bezochten wij Disneyland vroeg in de ochtend, gingen naar de meest populaire actracties en dan tegen het einde van de middag weer het park uit. Dit jaar zijn wij om 10.00 uur begonnen en pas om 23.00 uur (tegen het einde) hebben wij het park verlaten. Wij hebben de meeste actraties gedaan, de parade in het donker gezien en het grote vuurwerk op het einde van de dag!

Voor ons gevoel is Disneyland Orlando het grootste en mooiste Disneypark dat wij tot dusver bezocht hebben. Helemaal gebroken en zonder energie zijn wij rond 00.30 uur weer in het hotel aangekomen. Het was een geweldige dag om nooit te vergeten! Wij hebben alleen MagicKingdom bezocht, overmorgen gaan wij naar Universal Studio.

Het weer: 35 graden, vochtig, onbewolkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.