Route 66 – Dag 30 & 31 de terugreis…

Via LAX zijn wij naar Parijs gevlogen, na een tussenstop van een kleine 3 uren zijn wij verder gevlogen naar Frankfurt. Vanaf Frankfurt zijn wij weer naar huis gereden. Moe maar erg voldaan zijn wij nu weer thuis!

De Route 66 is zeker een aanrader, Amerika in het algemeen is een prima land om rond te reizen. Wij hebben onderweg wel gemerkt dat de Route 66 op sommige plaatsen niet erg bekend mee is. De ene staat onderhoud de Route 66 wegen beter dan andere staten. Ongeveer 70-80% van de totale Route 66 is nog te bereiden. De rest van de Route gaat over de Interstate. Wel heb ik het gevoel dat als je de Route 66 over 10 jaar vanaf nu wilt rijden dat er misschien nog maar 50% van over is. Alles langs de route 66 wordt door stichtingen en vrijwilligers onderhouden! Mocht je interesse hebben in de Route (of andere vragen hebben) die wij hebben afgelegd dan kun je via het Blog wel contact opnemen en zal ik de Route 66 GPS mailen die wij gebruikt hebben.

2 thoughts on “Route 66 – Dag 30 & 31 de terugreis…

  1. Goedenavond, met erg veel interesse uw verhalen gelezen over de reis van route 66, zou u mij de internetsite van het gps kunnen geven en eventueel informeren binnen hoe lang je de route kan doen, ik heb nu een ticket geboekt van 12 maart tot en met 31 maart om de route af te leggen
    vriendelijke groeten,

    Jordy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.