Route 66 – Dag 29, Hollywood & Santa Monica

Op de laatste dag van onze vakantie hebben wij symbolisch de laatste 40 kilometer van de Route 66 in LA afgelegd met als eindpunt de pier bij Santa Monica. Vanmorgen zijn wij eerst naar Mulholland Drive gereden, gelegen op de heuvels van Hollywood om het Hollywood bord te kunnen bekijken en voor het panorama overzicht van heel LA.
DSC_6529

Vanaf hier hebben wij het laatste stuk van de Route 66 gereden over de Santa Monica Boulevard. Op het eindpunt van de Route 66, de pier van Santa Monica, hebben wij onze auto geparkeerd. Hier hebben wij de rest van de dag doorgebracht. Rond 18.00 uur zijn wij naar LAX (het LA vliegveld) gereden voor de terugreis naar Nederland. In totaal hebben wij 3599 Mile (5792 Kilometer) gereden.
DSC_6563

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.