Route 66 – Dag 27 Aquarium of the Pacific, Los Angeles

Vanmorgen zijn wij naar het Aquarium of the Pacific geweest in Long Beach. Dit Aquarium is gelegen in de havens van Long Beach. Wij hebben hier ongeveer 2 uren rondgelopen en hadden toen alles wel gezien. Het is een leuk aquarium maar niet echt iets bijzonders. Wij waren natuurlijk ook al verschrikkelijk verwend met het Shedd Aquarium in Chicago wat nog vers in ons geheugen zit. Omdat het vandaag weer mooi weer was en wij geen zin meer hadden om iets in LA of Hollywood te bekijken hebben wij de rest van de middag op het strand doorgebracht. Ondanks dat het zaterdag is viel de drukte gelukkig mee.

Hieronder een korte film van het Pacific Aquarium, vergeet niet om op de film te stemmen… 😉 (dat kan door op deze regel te klikken).

32 graden, droog en onbewolkt maar wel een harde wind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.