Route 66 – Dag 26 Universal Studios in Hollywood

Vandaag zijn wij naar de Universal Studios in Hollywood geweest. Hier kun je een tour langs de studio’s van Universal maken. De Tour gaat onder meer langs de studio’s van CSI, Deperate Housewives en de Late night Show. Vervolgens ga je langs settings van bekende oude films die hier opgenomen zijn, onder anderen: Jaws, Psycho en Jurrasic Park. Verder zijn hier complete straten met gebouwen en flats nagebouwd die alleen voor films gebruikt worden! Het complex is ongelofelijk groot en de tour duurt ongeveer 1,5 uur, zeker een aanrader!

DSC00308

Er is hier ook een Universal Pretpark, de toegangprijzen zijn hoog (76 USD p.p.!) maar het is zeker de moeite waard. Er zijn hier vele attracties van bekende Universal producties te vinden waarin de nieuwste technologieën gebruikt worden. Grote theaters met 3d films en live show met bekende acteurs! Het hoogte punt van de dag is toch wel de 30 minuten durende live show van de film WaterWorld. In een groot  theater worden hier scene’s van de film nagespeeld met alle bijhoorde special effects.

Klik op deze regel om de film te bekijken op YouTube die ik van de Show gemaakt hebt (vergeet niet te stemmen 😉 ).

Of bekijk de film hieronder:

32 graden, onbewolkt en droog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.