Route 66 – Het begin….

Na weken van voorbereiding en een half jaar na het aanschaffen van de tickets is onze vakantie vandaag dan toch echt begonnen! Een lang gekoesterde droom om ooit de Route 66 te rijden gaat hiermee in vervulling. Het startpunt van de Route 66 begint voor ons in Frankfurt am Main, vanuit hier vliegen wij zondag 05 Juli naar Chicago. Hier zal de Route 66 dan pas echt beginnen!

Na een autorit van 5 uren en behoorlijk wat slecht weer onderweg zijn wij in Frankfurt aangekomen. Het Hotel is super, het Radisson hotel met een kamer op de 5e etage en uitzicht over de hele stad. Morgen gaan wij nog een dagje genieten van de mooie binnenstad van Frankfurt.

32 graden, onweer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.