Route 66 – Frankfurt am Main

Na een uitgebreid ontbijt op bed zijn wij vanmorgen vroeg Frankfurt in gereden. Onder de Dom van Frankfurt in het hartje van het centrum hebben wij de auto geparkeerd. Vanuit hier hebben wij een mooie wandeling gemaakt door het centrum. Het is voor ons nu de derde keer dat wij hier zijn maar het blijft een prachtige stad! De Skyline van Frankfurt en daarnaast de typische oude Duitse huizen aan 1 van de gezellig pleinen die Frankfurt rijk is. Moe maar voldaan zijn wij aan het einde van het middag terug gegaan na ons hotel waar wij de rest van de middag ontspannen hebben in het zwembad. Het zwembad van het Radisson Hotel is gelegen op de 18e etage en geeft een uitzicht over heel Frankfurt. Morgenvroeg rond 6 uur zullen wij vetrekken richting het vliegveld. Om 10.55 uur vertrekt het vliegtuig na Chicago!

DSC_5359

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.