Route 66 – Dag 8 Weatherford OK

Vanmorgen eerst maar eens wat langer geslapen, daar waren wij inmiddels wel aan toe. Na een stevig ontbijt zijn wij rond 10 uur naar het Weatherford “Stafford Air & Space” museum geweest. Dit is een erg leuk museum gewijd aan de lucht en ruimtevaart. Je vind hier een mooi collectie van ruimtevaart spullen en een stuk van de lucht en ruimtevaart van de laatste 20 jaar. Het museum is gelegen naast het kleine vliegveld van Weatherford en zeker een aanrader.

DSC_5760

WIj hebben hier ongeveer 1,5 uur rondgekeken en hebben toen nog even in Weatherford zelf gekeken. Dit is een vrij klein dorp en er is hier niet veel te vinden. Omdat rond het middag uur de temperatuur alweer 110F –> 43,3C was hebben wij de rest van het middag in het zwembad doorgebracht. Zo heet als vandaag hadden wij nog niet gehad deze vakantie, maar met zo nu en dan een duik in het zwembad is het uit te houden. Het hotel en zwembad hier zijn super! netjes, schoon, groot en rustig. Morgen vervolgen wij de Route 66 en is het doel Amarillo, Texas.

DSC_5780

43 graden, onbewolkt en erg heet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.