Route 66 – Dag 25 Hollywood & Beverly Hills

Vandaag zijn wij naar Hollywood geweest. Vanaf ons hotel moet je bijna naar de andere kant van Los Angeles, ongeveer 60 kilometer! Op de heen reis was het niet erg druk en rond 9.00 uur waren wij al in Hollywood. Aan het begin van Hollywood Boulevard hebben wij de auto geparkeerd. Over de walk of fame zijn wij naar het einde van de Boulevard gelopen, ongeveer 2,5 kilometer en 2500 stoeptegels met namen van artiesten.

DSC_6481

Tegen 11.00 uur werd het al behoorlijk druk op de Hollywood Boulevard. Tijdens de wandeling kom je o.a. langs het bekende Chinese Theater waar alles begonnen is in Hollywood, het Kodak Theater waar alle grote Hollywood premières zijn en talloze souvenirs shops, museums en luxe winkels.

DSC_6461

Na het middag uur zijn wij terug gereden over Beverly Hills. In Beverly Hills hebben een rondje gereden en de huizen van ‘sterren’ bekeken. Leuk om gezien te hebben maar redelijk onwerkelijk. Super grote, luxe, aparte en dure huizen. De enige mensen die je in Beverly Hills ziet lopen zijn de ‘pool cleaners’ en de hoveniers. Maar zeker leuk om er een keer rond te hebben gereden. Helaas hadden wij de terug reis minder geluk, de spits begint hier blijkbaar al om 13.30 uur want het koste ons bijna twee uren om de 60 kilometer terug af te leggen. En dat over tien banen brede snelwegen dwars door de stad die helemaal volgelopen zijn. De rest van de middag hebben wij aan het strand doorgebracht.

33 graden, droog, onbewolkt en veel smog…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.