Route 66 – Dag 24, DisneyLand Los Angeles…

Vandaag zijn wij de hele dag naar Disneyland Los Angeles geweest. Om 8 uur reden wij het parkeer terrein van DisneyLand op, maar wij waren toen al niet meer de eerste! Gigantisch grote parkeer terreinen die deels al gevuld waren met auto’s. Een entree kaartje halen viel gelukkig nog wel mee, daar waren nog geen lange wachtrijen. De entree is niet goedkoop, voor 1 park is het 67USD p.p. en 57USD voor kinderen! Maar goed, vorig jaar zijn wij al in Disneyland Parijs geweest dus wij waren voorbereid 😉

DSC00287

Het park is nagenoeg gelijk aan het park in Parijs, voor 80% zijn het dezelfde attracties. Maar dat mocht de pret niet drukken! Wij hebben er 9 uren rond gelopen en ons prima vermaakt. In de ochtend waren de wachtrijen nog wel acceptabel maar in de middag werd het verschrikkelijk druk. Met Fast-Track passes kun je dan nog met een redelijk korte wachttijd in een attractie komen. Een leuke dag en het weer met goed 30 graden was vandaag ook prima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.