Route 66 – Dag 23 Barstow CA naar Los Angeles!

Los Angeles, de eindbestemming van onze reis! Nog niet helemaal het eindpunt van de Route 66 dat ligt in Santa Monica, deze laatste 40 kilometer door LA, over de Santa Monica Boulevard en Beverly Hills bewaren wij voor de alle laatste dag van onze vakantie. Vandaag ging de autorit van Barstow CA naar Los Angeles, Long Beach. In totaal was de autorit vandaag 200 kilometer. Direct in Barstow zijn wij op de Route 66 gegaan, vandaag wederom geen Interstate gehad. Voorbij Victorville kom je langs het ‘flessenbos’, een Route66 fanaat heeft hier in 10 jaar tijd een flessenbos gemaakt.

DSC_6444

Ongeveer 30 kilometer voorbij Victorville rij je San Bernadino binnen, een voorstad van LA. Vanaf hier rij je alleen nog maar in de MetroPol van LA. De een na de andere stad rij je binnen, alle steden zijn hier in elkaar vergroeid. Veertig kilometer voor de eindbestemming ‘Santa Monica’ zijn wij naar ons Hotel in Long Beach gereden. Het is een mooi hotel ongeveer 300 meter van het strand. In de middag hebben wij een duik genomen in de Pacific Oceaan, super! Het weer is hier prima, rond de 33 graden met een frisse bries vanaf zee. Morgen gaan wij naar Disney Land LA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.