Route 66 – Dag 12 Albuquerque

Vandaag zijn wij naar Sandia Peak geweest, dit is de top van de berg die tegen Albuquerque aan ligt op een hoogte van 3100 meter. Vanuit Albuquerque gaat een er een kabelbaan omhoog naar de top met een lengte van 5,4 kilometer, dit is de langste kabelbaan ter wereld in zijn soort. Het duurt 14 minuten voordat je boven bent en het uitzicht is geweldig!

DSC_5952

Boven op de berg hebben wij een eindje gewandeld en op het terras gezeten om van het uitzicht te genieten. Het was lekker weer boven op de berg, een aangename temperatuur. Na twee uren zijn wij weer na beneden gegaan. Na wat boodschappen te hebben gedaan hebben wij de rest van de middag bij het zwembad doorgebracht. S’avonds hebben wij uitgebreid gegeten bij St. Clair Bistro & Winery, vlakbij ons hotel. Het eten is hier super en je vind hier de beste wijnen van New Mexico, super! Morgen gaan wij het laatste stuk van de Route 66 rijden in New Mexico, we zijn er nog niet helemaal uit wat de volgende stop is. Dit zal ook wat afhankelijk zijn van de weg die wij morgen tegen komen en wat er onderweg nog te zien is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.