Route 66 – Dag 1, vertrek naar Chicago

Om 7.15 uur vanmorgen zijn wij naar het vliegveld van Frankfurt gereden. Onze vlucht na Chicago, via Detroit, is vanmorgen om 10.55 uur vertrokken. Alles verliep voorspoedig en op tijd op Frankfurt Airport. Bij aankomt op Detroit hadden wij twee uren de tijd om over te stappen op de vlucht na Chicago. Deze twee uren hadden wij door de strenge toegangs controles om de US binnen te komen ook wel nodig. Dankzij een vertraging van 20 minuten konden wij de vlucht na Chicago nog met net halen, anders hadden wij op de volgende vlucht moeten wachten. Dit is onze derde reis na de US en gelukkig wisten wij wat ons te wachten stond!

Na een korte vlucht van Detroit na Chicago van ongeveer 45 minuten zijn wij om 16.30 uur plaatselijke tijd geland op Midway Airport Chicago. Het begin van de Route 66 en onze vakantie in de US, eindelijk!  Het afhalen van de huurauto bij Budget Car Rental verliep voorspoedig en na een korte autorit zijn wij dan eindelijk op plaats van bestemming. Er is een tijdsverschil van – 6 uren met Nederland. Morgen gaan wij Chicago verkennen.

Droog licht bewolkt, 30 graden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.