Route 66 – Tickets geboekt!

Dit jaar gaan wij de Route 66 rijden, van Chicago naar Los Angeles.  De tickets zijn inmiddels aangeschaft en nu kan de voorbereiding beginnen. Gelukkig hebben wij hier nog enkele maanden de tijd voor. Deze tijd is ook wel nodig want er is ontzettend veel informatie over de Route66 en wij zullen keuzes moeten maken over wat wij wel en niet willen zien.

Hotels gaan wij niet boeken, “go with the flow”, we zien wel waar wij uitkomen! Alleen voor de eerste overnachting in Chicago zullen wij een hotel boeken en de auto huur gaan wij ook vanuit Nederland regelen.

Om de Route66 te rijden hebben wij 4 en een halve week de tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.