Parijs – Dag 1

Vanmorgen om 10.45 uur zijn wij vetrokken, het weer was goed en na een paar uurtje waren wij al in Belgie waar wij wat gegeten hebben. In de middag rond 16.00 uur waren wij eindelijk in de buurt van Parijs, nog 20 kilometer te gaan tot het Hotel. Helaas waren de laatste 20 kilometer op de rondweg van Parijs file rijden. Het was erg druk, maar al snel kregen wij de stad te zien!  Het hotel hadden wij snel gevonden en de parkeer garage voor de auto was vlakbij. Ons Hotel is gelegen aan een drukke straat met vele winkels en restaurants en de ingang van de metro is voor de deur! De auto laten wij de komende dagen staan en gaan met de metro de stad in. Morgen eerst na de Eifel toren.

Ingang van het hotel...

Ideal Hotel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.